У новий рік з ялинкою від оникіївських лісівників

 Лісова Кіровоградщина ярмаркує в обласному центрі четвертий день поспіль. Щодня на ярмарку біля обласного управління збираються сотні кропивниччан, щоб придбати ялинку, вирощену у лісових господарствах області. За кілька годин покупці розкуповують усіх пишних новорічних красунь, які привозять лісівники, ялинки у горщиках та лісові дари. Люди задоволені зовнішнім виглядом, якістю та ціною придбаної продукції.

  22 грудня новорічні дерева, привезені  працівниками Оникіївського лісгоспу, припали містянам до душі. Поринула в атмосферу свята разом з дорослими і малеча. Лісовий Святий Миколай разом з помічниками завітав до комунального закладу «Наш дім», у якому виховують 20 діток. Крім новорічного дива – ялинки з прикрасами, які змайстрували учні шкільного лісництва «Конвалія», та солодких подарунків, лісівники подарували дітлахам картонний будиночок, у якому можна грати та який можна розмальовувати фломастерами й фарбами. Від такого сюрпризу діти були в захваті.

Наближаються вихідні. Тож усіх охочих, хто не зміг у робочі дні прийти за ялиночкою до лісових господарів, запрошуємо на ярмарковий майданчик біля обласного управління лісового та мисливського господарства у суботу, неділю та понеділок. У суботу лісівники реалізовуватимуть ялинки також на обласному новорічному ярмарку на площі Богдана Хмельницького. Початок торгівлі о восьмій.

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката