Відшкодування втрат на 14 млн грн забезпечили кіровоградські аудитори за січень-листопад 2017 року

 За січень-листопад 2017 року фахівцями управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області проведено 47 контрольних заходів та виявлено  порушень фінансово-бюджетної дисципліни, що призвели до втрат, на загальну суму майже 24  млн грн. Фахівці управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області протягом січня-листопада 2017 року забезпечили відшкодування    втрат   фінансових і матеріальних ресурсів на суму майже 14 млн грн.

Крім того, попереджено порушень у сфері закупівель шляхом відміни торгів та розірвання договорів на загальну суму 196,4 млн грн.
За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ і організацій прийняли 34 управлінських рішень.
Правоохоронні органи за матеріалами ревізій розпочали 10 досудових розслідувань та вручили 12 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
До суду пред’явлено чотири позови щодо відшкодування втрат ресурсів на загальну суму понад 720 тис.грн.
За порушення фінансової дисципліни 98 посадових осіб об’єктів контролю притягнуто до адміністративної відповідальності, 63 – до дисциплінарної та матеріальної, зокрема 5 осіб звільнено.
Крім того, управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області повідомляє, що  функціонування телефону довіри здійснюється за номером (0522) 24-44-96. Номер телефону довіри Держаудитслужби України   – (044) 425-38-18     та   Східного   офісу     Держаудитслужби  -  (056) 770-31-62.


Прес-служба управління Східного офісу
Держаудитслужби в Кіровоградській області








Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката