«Золотой Век» впевнено перемагає у першій грі року

Дебютну зустріч 2018 року у чемпіонаті України серед команд вищої ліги кропивницький «Золотой Век» провів надупевнено, на класі перегравши непоступливий МБК «Маріуполь» – 104:86 (22:29, 27:12, 24:18, 31:27).

Детальніше: «Золотой Век» впевнено перемагає у першій грі року

У Кропивницькому стартувала міська спартакіада «Юність»

 Щороку відділ сім’ї та молоді управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького спільно з педагогами-організаторами і керівниками спортивних секцій проводить серед вихованців дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання міську спартакіаду «Юність». Спартакіада складається із п’яти окремих видів спорту: змагань з шашок, туризму, настільного хокею, настільного тенісу та п’ятиборства.

Детальніше: У Кропивницькому стартувала міська спартакіада «Юність»

У Кропивницькому змагались юні тенісисти

Із 03 по 05 січня у дитячо-юнацькій спортивній школі № 3 тривала відкрита першість КДЮСШ № 3 із настільного тенісу серед юнаків та дівчат.
У змаганнях, організованих спільними зусиллями управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і обласного відділення Національного олімпійського комітету України, взяли участь 52 юні тенісисти.

Детальніше: У Кропивницькому змагались юні тенісисти

У Кропивницькому відкривається новий міський шаховий клуб «Гамбіт»

 У кропивницьких шанувальників шахів – свято: 18 грудня, напередодні дня Святого Миколая, відчиняє свої двері новий шаховий клуб «Гамбіт». Цього дня до спільноти шахістів обласного центру завітають з подарунками міський голова Андрій Райкович, народний депутат Костянтин Яриніч, президент обласної організації Федерації шахів Ігор Волков.

Детальніше: У Кропивницькому відкривається новий міський шаховий клуб «Гамбіт»

БК "Золотий век" припинив боротьбу за кубок України на стадії 1/8 фіналу

«Золотой Век» поступився на власному майданчику «Черкаським Мавпам» і припинив боротьбу за кубок України на стадії 1/8 фіналу. Завдання напередодні двох ігор проти грізного суперлігового суперника  у команди Георгія Ступенчука стояло одне – здобути досвід. Ну і, звісно, подарувати справжнє свято баскетболу місцевим вболівальникам у матчі-відповіді у Кропивницькому. І з першим, і з другим гравці «Золотого Века» впоралися чудово.

Детальніше: БК "Золотий век" припинив боротьбу за кубок України на стадії 1/8 фіналу

Сторінка 1 з 28

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката