На кропивницьких любителів баскетболу чекає цікаве протистояння

У четвер, 14 грудня, на кропивницьких любителів баскетболу чекатиме цікаве протистояння, під час якого баскетболісти «Золотого Века» у двобої з представником Суперліги баскетбольним клубом «Черкаські Мавпи» намагатимуться пройти в 1/4 фіналу кубку України.

Не зважаючи на те, що першу зустріч у Черкасах команда Георгія Ступенчука програла з різницею у 24 пункти (93:69), гравці «Золотого Века» налаштовуються виключно на перемогу у матчі-відповіді. Водночас і перевага «Мавп» не виглядає такою вже й недосяжною. А історія знає чимало випадків, коли після поразки у першій кубковій грі команди знаходили в собі сили на камбек і у підсумку перемагали фаворитів.

Ще напередодні першої гри із черкащанами наставник «Золотого Века» Георгій Ступенчук зазначив, що його команді ігри з таким досвідченим суперником однозначно підуть на користь, адже саме в таких матчах здобувається досвід і приходить впевненість. То ж на повторну кубкову зустріч із «Черкаськими Мавпами» чекають усі без винятку: тренерський штаб, гравці, вболівальники. А тому гра обіцяє бути напруженою і цікавою!

Завітайте 14 грудня у спортзал факультету фізвиховання ЦДПУ ім. В.Винниченка і підтримайте кропивницьких баскетболістів на їхньому шляху до перемоги! Початок зустрічі о 18:00. Вхід вільний.


Прес-служба ФБКО

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката