Увага! Конкурс на створення логотипу!

 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка оголошує конкурс на створення нового логотипу бібліотеки! До участі запрошуємо молодь віком від 14 до 35 років. Термін подання авторських робіт на участь у Конкурсі з 20 січня до 01 березня 2018 року.

Детальніше: Увага! Конкурс на створення логотипу!

Незабаром у Кропивницькому побільшає креативу

У добре освітленому приміщенні в центрі міста з’явився оазис краси та перетворень, де панує атмосфера безмежної любові до кожного клієнта. Вже незабаром у Кропивницькому побільшає креативу, адже свої двері для відвідувачів відкриє салон краси «Crea'tif».

Детальніше: Незабаром у Кропивницькому побільшає креативу

Відкрито виставку "Настрій на полотні" до 80-річчя Леоніда Бондаря в обласному художньому музеї

16 січня  2018 року в обласному художньому музеї  відбулося відкриття виставки творів «Настрій на полотні» заслуженого працівника культури України, члена Національної спілки художників України, колишнього директора Кіровоградської дитячої художньої школи імені О.Осмьоркіна  Бондаря  Леоніда  Івановича (1938-2013).В ці січневі дні мистецька й музейна спільнота Кіровоградщини згадує добру й чуйну людину, талановитого художника, педагога за покликом душі Леоніда Івановича Бондаря, якому би 14 січня виповнилося би 80 років…

Детальніше: Відкрито виставку "Настрій на полотні" до 80-річчя Леоніда Бондаря в обласному художньому музеї

Молодіжний театр "Палата №6" запрошує на прем'єру вистави

 18 січня о 18.00 в актовій залі Інженерного (машинобудівного) коледжу (вул. Олефіренка,6 (колишня Фрунзе)) відбудеться показ вистави «Обідрані кішки» (Ободранные кошки), автор Олена Шепіт. Телефонні дзвінки, скрипучий голос, анонімні листи... Здається, хтось хоче зіграти в гру «Кішки-мишки»...

Детальніше: Молодіжний театр "Палата №6" запрошує на прем'єру вистави

До свята Водохреща кропивничанам бібліотека зробить подарунок

19 січня - безкоштовний запис! Шановні кропивничани і гості міста! Подарунок до свята Водохреща.
19 січня, лише один день, запис до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського - безкоштовний. Станьте користувачем головної бібліотеки області за три прості кроки: 1.пред’явіть паспорт або документ, що його замінює; 2.надайте необхідні відомості для оформлення читацького квитка; 3.ознайомтеся з правилами користування бібліотекою.

Детальніше: До свята Водохреща кропивничанам бібліотека зробить подарунок

Сторінка 1 з 120

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката