За матеріалами ДФС Кіровоградщини щодо фактів незаконної легалізації доходів розпочато 16 кримінальних проваджень

 Фіскальна служба у Кіровоградській області області з метою недопущення використання коштів з бюджету поза правовим полем вживає заходи щодо виявлення, аналізу та організації проведення перевірок осіб, які здійснюють фінансові операції, що можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Протягом січня – листопада 2017 року підрозділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДФС у Кіровоградській області складено та передано до правоохоронних органів 20 матеріалів щодо імовірного вчинення кримінальних правопорушень суб’єктами господарювання, сума встановлених збитків по яким становить 66,6 млн гривень.
За результатами розгляду переданих матеріалів правоохоронними органами з початку 2017 року в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 16 кримінальних проваджень. З них 4 провадження за ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів, 11 проваджень - за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та 1 - за службове підроблення.
Крім того, до правоохоронних органів передано 16 матеріалів щодо виявлених правопорушень у сфері використання бюджетних коштів, за результатами яких зареєстровано 11 кримінальних проваджень.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката