У Кропивницькому відбулися змагання "Першість з гирьового спорту ЦНТУ"

На початку листопада 2017 року відбулися змагання "Першість з гирьового спорту ЦНТУ" за ініціативи викладача кафедри фізичного виховання ЦНТУ, головного судді змагань Трохименка Юрія Анатолійовича. Активну участь у підготовці, організації та проведенні змагань брали майстер спорту, заслужений тренер Шевченко Сергій Леонідович, Голова обласного осередку "Союзу гирьового спорту України в Кіровоградській області", декан ФЕМ Зайченко Володимир Васильович.

Сприяли проведенню заходу керівники кафедри фізичного виховання та спортивного клубу ЦНТУ, студпрофкому університету.  Метою змагань є залучення студентів до занять фізичною культурою та спортом, розвиток гирьового спорту в ЦНТУ та виявлення кращих спортсменів для участі в обласних та всеукраїнських змаганнях, пропаганда здорового способу життя.



Приємно відзначити, що у даному змаганні з гирьового спорту команда факультету економіки та менеджменту посіла перше місце у командному заліку. А також, кращі особисті результати показали Владислав Вишінський, Дмитро Картунов, Вікторія Демчик.

 Вітаємо із зайнятим першим місцем у змаганнях з гирьового спорту ЦНТУ  команду факультету економіки та менеджменту та бажаємо наснаги, нових звершень і перемог!

Джерело

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката