Завдяки зусиллям податкових міліціонерів Кіровоградщини державі відшкодовано 2,5 мільйони гривень завданих збитків

 Протягом 2017 року в ході оперативного супроводження досудового розслідування кримінальних проваджень по закінченим кримінальним провадженням відшкодовано завдані державі збитки у розмірі 2,5 млн гривень.  До Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів Головного управління ДФС у Кіровоградській області внесено  56 кримінальних правопорушень економічної спрямованості, з яких 31 відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких.

Як зазначають у відомстві,  зусилля податкової міліції були спрямовані на здійснення заходів з детінізації економіки за рахунок руйнування злочинних схем. Так, протягом 2017 року було припинено діяльність двох конвертаційних центрів, які надавали послуги з мінімізації податкових платежів. За результатами відпрацювання суб’єктів господарювання, які користувалися їх послугами, до державного бюджету додатково стягнуто 4,9 млн гривень.
При цьому, як наголошують у відомстві,  головною ціллю усіх цих заходів є відшкодування завданих державі збитків. Тому з 12 направлених до суду кримінальних проваджень 2 - з клопотанням про звільнення  від кримінальної відповідальності у зв’язку з повним відшкодуванням завданих державі збитків.
По напрямку роботи Кіровоградської митниці ДФС було припинено діяльність центру мінімізації митних платежів, до складу якого входило  4 суб’єкта господарювання. Також, за результатами ініційованих співробітниками оперативного управління ГУ ДФС в області перевірок щодо правильності визначення митної вартості (класифікації) товарів, суму митних платежів додатково збільшено на 1,9 млн гривень.
За результатами заходів, направлених на протидію незаконному виробництву та обігу підакцизних товарів і перекриттю каналів їх контрабандного надходження на внутрішній ринок України, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 10 кримінальних проваджень. Крім того, припинено діяльність 4 незаконних виробництв підакцизної продукції та вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 37,4 млн гривень.
 


ГУ ДФС у Кіровоградській області

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката