Ремонт і будівництво автодоріг Кіровоградщини – серед пріоритетних завдань на 2018 рік

 "Цього року буде виділено більше коштів з Державного бюджету на будівництво і ремонт доріг, ніж минулого. Частину доріг передали на обласний рівень – 4,2 тисячі кілометрів, на їх утримання держава із Дорожнього фонду цього року виділяє 381,6 мільйонів гривень. На ці кошти ми будемо проводити поточні і капітальні ремонти", – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко керівникам територій під час наради з питань мобілізаційної роботи.

Очільник ОДА підкреслив, що ремонт і будівництво доріг на Кіровоградщині – одне із ключових завдань на 2018 рік. Нині, за словами Сергія Кузьменка, тривають консультації з очільниками міст і районів стосовно визначення ділянок обласних доріг, які буде відремонтовано до кінця року. На утримання і ремонт державних доріг і надалі будуть надходити кошти з Держбюджету.
"Сподіваюся, що цього року буде багато зроблено для покращення автодоріг в області. І також сподіваюсь, що такі позитивні зміни відбуватимуться в кожному місті і в кожному районі. Фінансові можливості для цього є. Треба лише ваша активність, координація дій і відповідальний контроль", – наголосив керівникам територій голова облдержадміністрації.

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката