Небезпечна споруда в Кіровограді викликає занепокоєння у місцевих мешканців

У Кіровограді міська влада вже давно веде боротьбу з незаконно встановленими МАФами. Ці споруди, за словами чиновників, встановлюють іноді в нічний час незаконно - без дозволів. Часто зустрічаються порушення серед встановлених споруд у невідповідності розміру відведеної площі для розміщення. Вцілому, можна стверджувати, що боротьбу із впорядкування малих архітектурних споруд у Кіровограді влада програє.

"Порядку немає" - кажуть кіровоградці, які звернулись в редакцію з проханням висвітлити проблему небезпечного кіоску, що встановлений неподалік їхнього будинку.

Мова йде про кіоск, що в розбитому та жахливому стані перебуває вже довгий час. Знаходиться він по вулиці Вокзальній (колишня Жовтневої революції). Неозброєнним оком видно - загроза у споруді реальна - стричать розбите скло та залишки сміття. Власника кіоска місцеві жителі не знають. Але кіоск перебуває в такому стані вже довгий час - близько кількох місяців, враховуючи те, що загальний час розміщення кіоска в неробочому стані в даному місці перевищує кілька років.

Місцеві жителі впевнені, що владі байдуже до таких об'єктів. Адже на них грошей не заробиш, та й транспортувати його - додаткові витрати для міської влади. А ось безпека мешканців для влади на цьому прикладі дуже яскраво виглядає неприорітетним напрямком розвитку міста.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката