Кіровоград: «Удар» впроваджує практику партії регіонів?

«Хохлому», що «малювали» представники проросійської партії регіонів навколо кіровоградського Дендропарку, схоже продовжують малювати місцеві «ударівці»

29 вересня депутат міської ради Кіровограда Віталій Бєлов заявив про вихід із партії та депутатської фракції «Удар» перед початком сесії міськради. Після його заяви, 30 вересня, на сайті Кіровської у місті Кіровограді районної ради блискавично з’явився проект рішення про звільнення Бєлова з посади директора комунального підприємства «Парк культури 50-річчя Жовтня».

На  місце Віталія Бєлова хочуть призначити Дмитра Хоха, «ударівця»…

Не побачити політичного підґрунтя у намаганні звільнити Бєлова та призначити на його місце члена партії «Удар» може хіба що сліпий. Віталій Бєлов пропрацював  директором Дендропарка 15 років, а  посади «проектом» його лишають за добу. За «дивним» збігом обставин головою Кіровської райради також є «ударівець» Сергій Горбовський…

Причини  виходу із фракції депутат пояснив на своїй сторінці в мережі фейсбук. Там Віталій Бєлов говорить про злиття «Удару» із владою та невиконання ПП завдань, що стоять сьогодні перед дієвими політичними силами. Депутат наголошує на необхідності перезавантаження політичних партій, органів влади, правоохоронної системи, судів, проведенні реформ та децентралізації влади. А також говорить про тиск, що йому прийшлося пережити від представників партії регіонів. Поведінкові рефлекси влади, вважає Бєлов, не змінилися. 

Нагадаємо, що «хохлома» навколо парку від проросійської політичної сили ПР досягла свого апогею два роки тому. Регіонали малювали різні «візерунки», в наслідок яких Віталія Бєлова було затримано за сфабрикованим звинуваченням та він провів два місяці у СІЗО.  Але залишився на посаді. Те, що не вдалося зробити партії регіонів, схоже хоче доробити «Удар». Місцеві представники цієї ПП, мабуть, намагаються переплюнути своїх попередників, - відсторонити від посади Віталія Бєлова за дуже короткий термін…

Майже анекдотичною була і «презентація» здобувача портфеля директора КП - «ударівця» Дмитра Хоха. На питання журналістів стосовно відповідності посаді та мотивів посісти директорське крісло пан Хох відповів, що він перший раз поцілувався у Дендропарку та живе біля парка із 1970 року.

Населення мікрорайону Черемушки (р-н Дендропарка), складає  десятки тисяч мешканців. Знайдеться чимало тисяч людей, що живуть біля парка багато років. Думається, знайдуться й ті, що не тільки перший раз там поцілувалися, а й перший раз побилися у дендропарку. Ці «мотиви» точно не є підставою для призначення на посаду директора КП. Схоже, що місцевий «Удар» малює  візерунки «хохломи»  як і проросійська ПР, забувши про те, що влада змінилася.

Не зрозуміло: чому питання про призначення директора КП «Парк 50-річчя Жовтня» не виносять на обговорення територіальної громади міста? Чому деякі місцеві представники «Удару» впроваджують аморальну практику партії регіонів із закулісними домовленостями, тиском та ігноруванням думки громади?

Якесь дежа в’ю із «хохломою»...   

Дарина Ясько

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката