Сергій Кузьменко зробив перший кидок у кропивницькому бейсбольному дербі

20 серпня голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко завітав на стадіон "Діамант", де, у рамках чемпіонату України з бейсболу, відбувся матч між двома місцевими командами КНТУ "Єлисаветград" та СДЮШОР "Діамант". Перед початком зустрічі голова облдержадміністрації привітав бейсболістів та уболівальників з цим спортивним святом.

Звернувся він і до гравців, які є членами збірної команди України U21 і вперше в історії нашої держави завоювали золоті медалі чемпіонату Європи з бейсболу. "Більшість бейсболістів національної збірної є кропивничанами. Вдячний вам за те, що саме спортивними перемогами ви прославляєте нашу державу і Кіровоградщину", - відзначив голова облдержадміністрації. Сергій Кузьменко вручив Державний Прапор України та прапор Кіровоградської області нашим збірникам, щоб ці символи, як він відзначив, додавали їм сили на міжнародних змаганнях. Учасникам європейського бейсбольного чемпіонату очільник області вручив символічні подарунки. Окремо - сертифікат на придбання бейсбольного спортивного інвентарю.


Не оминув голова облдержадміністрації і питання розвитку бейсболу в області: "влада зобов"язана звернути увагу на матеріально-технічну базу цього виду спорту. Ми маємо унікальні можливості і їх потрібно розвивати. У програмі наступних Олімпійських ігор, які пройдуть у 2020 році у Токіо, будуть змагання з бейсболу". Сергій Кузьменко запевнив, що особисто буде ініціювати проведення ремонтних робіт на стадіоні "Діамант", щоб наші бейсболісти мали гідні умови як для тренувань так і для проведення ігор у рамках чемпіонату України.
Після урочистої частини, голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко разом з іншими вболівальниками подивився матч між командами "Єлисаветградом" та "Діамантом".

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката