Тристороння співпраця – запорука успіху

Вересень 2015 став для факультету економіки та менеджменту наступним етапом в саморозвитку та вдосконаленні. Орієнтуючись на підвищення якості підготовки молодих спеціалістів ФЕМ прагне до грамотного визначення змісту та технологій фахової підготовки, що неможливе без активної участі потенційних роботодавців. У функціонуванні такої продуктивної схеми взаємодії зацікавлені як роботодавці, так і ВНЗ й студенти.

 

Вже багаторічною є співпраця КНТУ з промисловими та сільськогосподарськими підприємствами міста. Вбачаючи результативність такої роботи, студентами та випускниками зацікавились і підприємства сфери послуг.

Компанія Reikartz Hotel Group, що об’єднує мережу з 28 готелів та 30 ресторанів, регулярно здійснює набір молоді на підготовчі курси та стажування з метою подальшого працевлаштування успішних випускників курсів в своїх готелях. В КНТУ компанія Reikartz Hotel Group в напрямку професійного навчання та стажування студентів традиційно співпрацює з факультетом економіки та менеджменту.

Наприкінці вересня HR менеджер Reikartz Hotel Group Юлія Федотова провела в стінах університету відкриту зустріч зі студентами ФЕМ. За словами HR менеджера Reikartz Hotel Group Юлії Федотової, компанію цікавлять, переважно, студенти, які вже знають англійську мову. Ця зустріч не лише ознайомила з діяльністю та основними пріоритетами функціонування компанії, а й дала можливість прояснити вимоги та очікування один від одного роботодавця та студента, були висловлені побажання щодо змісту навчального процесу та напрямків подальшої співпраці. Студенти отримали можливість подати резюме на наявні вакансії, та заявки на проходження практики.

Юлія Федотова запросила студентів КНТУ, для початку, на екскурсію до кіровоградського готелю мережі Reikartz Hotel Group. А вже у грудні студенти, яких зацікавить цей від діяльності, зможуть влаштуватись на курси молодих спеціалістів за напрямом «Управління готельною діяльністю» (ці курси створено в рамках співпраці факультету економіки та менеджменту КНТУ з кіровоградським представництвом компанії Reikartz Hotel Group). Навчання на курсах для студентів-стажистів – безкоштовне. Найбільш успішні випускники курсів отримають можливість пройти практику з перспективою подальшого працевлаштування в компанії Reikartz Hotel Group.

 Декан ФЕМ Зайченко В.В. відзначив зацікавленість і ВНЗ у подібному співробітництві, адже роботодавець здатний дати вузу зворотній зв'язок щодо готовності випускників до успішної професійної діяльності, може зорієнтувати систему підготовки майбутніх фахівців на формування актуальних для сучасного ринку праці професійних компетенцій майбутнього випускника. За словами Володимира Васильовича ефективність взаємодії випускаючих кафедр та роботодавців щорічно зростає, адже роботодавці переходять з позицій сторонніх спостерігачів і споживачів освітніх послуг на позицію зацікавлених учасників процесу, що дозволить студентам оволодіти комплексом професійних компетенцій, які відповідатимуть вимогам сучасного ринку праці.

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката