Ганебний факт хабарництва набув політичного окрасу

Ганебний факт процвітання корупції  та хабарництва в Кропивницькому зафіксували СБУ та військова прокуратура. І цього разу не обійшлось без великої політики та тихого заминання справи.

Денис Любімов – член Радикальної партії Ляшка, екс-кандидат до Кіровоградської районної ради на місцевих виборах 2015 року, був посередником у передачі хабара.

 

22 червня 2016 року співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону та співробітниками Управління захисту економіки Кіровоградської області Департаменту захисту економіки Національної поліції України під час одержання частини неправомірної вигоди в розмірі 20 тис. грн затримано заступника військового комісара з територіальної оборони Кіровоградського міського військового комісаріату майора Олександра Корженка та його посередника громадянина Дениса Любімова.

Майор Корженко, маючи повноваження, через свого кума Любімова вимагав від мешканця Кіровограда 40 000 гривень за ухилення від призову на строкову службу у Збройних Силах України.

Під час проведених обшуків та огляду місця події у майора та його спільника вилучені отримані ними від призовника кошти.

Слідством було зібрано достатньо доказів для підозри Дениса Любімова у вчиненні кримінального правопорушення за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 5 ст. 27 (співучасник) та ч. 3 ст. 368 КК України (зловживання впливом).

Денис Любімов визнав свою провину та підписав угоду зі слідством військової прокуратури.

 Окрім цього встановлено, що кошти передавали частинами. Найбільшу суму 25 тис. грн. Денис Любімов отримав у магазині електроніки «Євротехінка», що належить кращому товаришу Любімова –  Рафаелю Санасаряну.

Джерело

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката