В районному центрі Кіровоградщини відбувся ярмарок вакансій

Партнерські стосунки Онуфріївського районного центру зайнятості з роботодавцями щодо добору необхідних кадрів постійно розширюються та удосконалюються. Для надання послуг працедавцям застосовуються ефективні форми зазначеної роботи.

Зокрема, під час ярмарку вакансій, що відбувся в Онуфріївському районному центрі зайнятості, більше двадцяти осіб з числа безробітних жінок обрали своє майбутнє робоче місце на Комсомольській трикотажній фабриці.
Дане підприємство славиться своєю продукцією не лише в Україні, а й поза її межами, адже тут виробляють якісний, зручний, комфортний та практичний одяг для дорослих і дітей.
 «Ми впевнені, що якісний підбір та підготовка персоналу – найбільш важлива складова успішної діяльності підприємства», – зазначають представники фабрики. – Дбаємо про людей: створюємо належні умови праці, гарантуємо гідну зарплату, забезпечуємо  соціальний пакет, перевезення працівників з місця проживання до місця роботи, ін.».
Таким чином, жінки оволодіють професією швачки шляхом навчання безпосередньо  на робочому місці та змінять статус незайнятих на  статус працівників Комсомольської трикотажної фабрики.

Н. Скляренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Онуфріївського районного центру зайнятості

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...