Прес-реліз персональної виставки майстра різьблення Сергія Марущака

 06 березня 2018 року о 12.00 у виставковій залі обласного Центру народної творчості відбудеться відкриття персональної виставки учасника обласного творчого об’єднання майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Дивосвіт», майстра різьблення Сергія Марущака із
с. Бережинки Кіровоградського району.

Експозиція виставки, яка налічує більше 150 виробів, цікава та різнопланова. Самобутністю та витонченістю вирізняються різьблені з дерева ложки, верхні частини яких прикрашені геометричним та рослинним орнаментом, різноманітними сюжетними зображеннями. Зацікавить відвідувачів різьблені сюжетні картини на теми української обрядовості, релігійних свят та історії козацтва. Особливе місце в колекції займають різьблені ікони, зображення храмів, державної символіки, вироби на патріотичну тематику.

Виставка має назву «Світ захоплень Сергія Марущака». Талановитий різьбяр закоханий ще й у фотомистецтво. В експозиції поряд із предметами різьблення представлені світлини етнографічних експонатів Національного музею народної архітектури та побуту України в с. Пирогів Київської області, фотоетюди натюрмортів, квітів тощо.

Тож завітайте до обласного Центру народної творчості на справжню мистецьку панораму, яка вражає різнобарв’ям та гармонією кольорів, пориньте у безмежний світ захоплень Сергія Марущака й отримайте від цього насолоду.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *