Мешканець Кропивницького сплатив 13-річну заборгованість із аліментів

 Ще один мешканець Кропивницького, який впродовж 13-ти років ухилявся від утримання власної доньки, сплатив 44 257 гривень заборгованості з аліментів. Про свої батьківські обов’язки чоловік згадав після того, державні виконавці Кіровоградського районного відділу державної виконавчої служби винесли постанови стосовно обмеження його в праві полювання, керування транспортним засобом, вогнепальною зброєю та виїзду за кордон.

«Як свідчить практика, страх залишитися без можливості керування автівкою чи виїзду за межі країни спонукає все більше злісних неплатників аліментів в повному обсязі розраховуватися з накопиченою заборгованістю. Наступний крок – підвищення мінімальної суми аліментів. Як відзначив Міністр юстиції Павло Петренко, батьки мають перераховувати на утримання дітей хоча б 2000 гривень», - прокоментував ситуацію в.о. начальника обласного управління юстиції Олег Потьомкін.

Варто відзначити, що через аналогічні обмеження заборгованості з аліментів сплатили ще кілька жителів Кропивницького. Відтак один чоловік перерахував 41 557 грн на утримання сина, інший – 26 196 грн на утримання доньки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *