У Кропивницькому напередодні Міжнародного жіночого дня відбувся концерт “Жінка - завжди весна”

5 березня  в академічному обласному музично-драматичному театрі ім. М.Л.Кропивницького для жіноцтва обласного центру відбувся святковий концерт за участі міського професійного духового оркестру та його солістів Олександра Безая та Анастасії Потоцької.

Привітати кропивничанок зі святом весни завітав міський голова Андрій Райкович.

- Дорогі, любі, милі, найкращі! Саме на такі теплі і ніжні звернення заслуговує кожна жінка. Гарну назву має концерт для вас: “Жінка - завжди весна”. А весна - це нове життя, це - ніжні квіти, це - перше тепле сонце, це - посмішка дитини, це - затишок і спокій в родині. І які б чоловіки не були сильні, міцні, мужні, без жіночого тепла, без вашої підтримки, ніжного слова, а часто й розуму нам, сильній статі, доводиться важкувато, - зазначив Андрій Райкович. - Я переконаний, що і цей святковий концерт теж не обійшовся без жіночих рук. Бо у Кропивницькому живуть справді красиві, талановиті, активні, дуже роботящі, енергійні жінки. Ви скрізь: виховуєте дітей, керуєте заводами, лікуєте, прибираєте місто, водите тролейбуси, воюєте на Сході за свободу України, допомагаєте фронту, пишете картини, а головне - зберігаєте тепло рідного дому. Низький уклін вам за терпіння, за материнство, за хоробрість, за добру душу, за ніжність і щирість. Сьогодні і завжди наше місто пишається вами!

Після теплих слів привітань за особистий внесок у справу зміцнення родинних цінностей, виховання дітей, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей, підтримку сімейних традицій та з нагоди Міжнародного жіночого дня Почесну грамоту міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького з рук міського голови отримали:

  • Лідія Репетило — перша “Мати-героїня” у незалежній Україні
  • Анжела Діордіца — мати-вихователька дитячого будинку сімейного типу
  • Людмила Кожанова — мати-вихователька дитячого будинку сімейного типу

А також Подяку міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького оголошено матері шести дітей Вікторії Гуртовій та матері п’ятьох дітей Ніні Гусєвій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *