в Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді виявлено порушення

 Фахівці  Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області провели ревізію фінансово-господарської діяльності Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади із січня 2015 року по вересень 2017 року. Під час ревізії було виявлено фінансових порушень на суму понад 517 тис.грн.

Зокрема, державні аудитори виявили неперерахування коштів від оренди нерухомого майна до загального фонду місцевого бюджету, що призвело до недоотримання бюджетом коштів в загальній сумі 517 тис.грн.

Про результати ревізії проінформовано прокуратуру Кіровоградської області. Через порушення законодавства з фінансових питань 5 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. До установи застосовано зупинення операцій з бюджетними коштами.

Крім того, Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області повідомляє, що  функціонування телефону довіри здійснюється за номером (0522) 24-44-96. Номер телефону довіри Держаудитслужби України   – (044) 425-38-18     та   Східного   офісу     Держаудитслужби  -  (056) 770-31-62.

 

Прес-служба Управління

Східного офісу Держаудитслужби

 в Кіровоградській області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *