Житель Кіровоградщини пішов з військових в аграрії

Повірити у себе часто допомагає приклад інших – тих, які теж колись не мали роботи, але повірили у власні сили.

Наприклад, пан Сергій після демобілізації вирішив знайти роботу самостійно. Усі спроби виявилися невдалими, і лише згодом за допомогою в працевлаштуванні чоловік звернувся до Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Під час перебування на обліку, колишній військовослужбовець відвідав низку семінарів з техніки пошуку роботи, і, заручившись допомогою фахівців районної філії, розробив план пошуку роботи. У покроковій інструкції до власного успіху пан Сергій виклав стратегію подальших дій, пройшов профвідбір на замовлення роботодавця, під час якого у нього було виявлено низку таких професійних якостей, як точність і координація рухів, концентрація, можливість «перемикатись» з одного завдання на інше, без втрати якості та високий рівень розподілу уваги.

Пройшовши співбесіду з роботодавцем, а також після успішного стажування на робочому місці у СФГ «СЕРЕДА», атовець отримав направлення на працевлаштування трактористом-машиністом сільськогосподарського виробництва.

Сьогодні пан Сергій вже займається підготовкою К-700 – колісного трактору загального призначення підвищеної прохідності.

«Я задоволений тим, що маю гарну роботу і впевнений у завтрашньому дні. Найголовніше, що тепер я маю можливість утримувати родину та з вірою у мирне життя будувати плани на майбутнє», – поділився колишній безробітний.

Таким чином, шляхом наполегливих зусиль фахівців центру зайнятості та роботодавців, помножених на активне бажання людини працювати, можна досягти позитивних результатів.

 

Алла Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *