Печиво та халву з Кіровоградщини експортують до країн Європи

Харчову промисловість Знам’янки представляє одне з промислових підприємств – ТОВ «Агропродукт», створене на базі колишніх цехів ВАТ «Знам’янський завод продтоварів». Виробництво спеціалізується на кондитерських виробах, таких як соняшникова халва та різноманітне печиво, що випускається під торговельною маркою «Добрим Людям».

«Підприємство розпочало свою роботу у 1999 році. З 2006 року створене товариство з обмеженою відповідальністю «Агропродукт». Підприємство спеціалізується на виробництві смачних, корисних і якісних солодощів, які приходяться до душі і дітям, і дорослим», – зазначив Володимир Ткаченко, директор товариства, відкриваючи прес-конференцію. Керівник підприємства розповів про асортимент продукції, нові технології виробництва та європейське сертифікування продукції.

Нині середня потужність підприємства за добу сягає 3 т. та близько  200 т. за місяць. У колективі працює близько 200 людей.

Нині ТОВ «Агропродукт» презентує широкий асортимент кондитерських виробів Для прикладу, тільки халви є 5 різних смаків: цукрова, ванільна, з арахісом, з какао та з родзинками. Щодо печива, то тут теж великий вибір серед якого: вівсяне, «Гармонія», «Кокосик», кукурудзяне, пісочне, домашнє, житнє, «Брауні».

За словами В. Ткаченка, для виробництва солодощів використовується тільки якісна натуральна сировина, традиційні рецептури та сучасне обладнання. Таке поєднання дозволяє отримати кондитерські вироби з відмінними смаковими якостями, безпечними для здоров’я.

Кондитерські вироби підприємства реалізуються в магазинах України та експортуються в країни Європи: Германію, Італію, Польщу, Латвію.

«У подальших намірах підприємства розвивати ринок та асортимент печива, максимально будемо механізовувати лінії, – резюмував зустріч Володимир Ткаченко. – Нині на підприємстві є плин кадрів. Люди приходять, ми їх навчаємо всіх, бо маємо специфіку виробництва, навіть халву можна «загубити» руками, не знаючи тонкощі технології. Дуже тісно працюємо з міськрайонною філією обласного центру зайнятості, багато людей приходить саме за їх направленням».

Придбати продукцію ТОВ «Агропродукт» можливо безпосередньо на заводі за адресою: м. Знам’янка, вул. Партизанська 29 а. Крім того магазини «Ніка +» та «Вікторія +» у місті Знам’янка теж реалізують печиво і халву.

 

Вікторія Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *