Доступ до публічної інформації - право кожного

 Відповідно до Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації» (із змінами та доповненнями), запит на інформацію - це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.

Запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним. Запити можуть подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача.

Для подання запиту на отримання публічної інформації потрібно звернутися до Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області:

письмово: Кропивницька ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області, 25009,                     м. Кропивницький, вул. Глинки, 2 (на конверті вказувати «Публічна інформація»);

на електронну адресу: [email protected];

по телефону: (0522) 33-20-83 та 33-21-14;

факсом: (0522) 33-24-58.

Для подання запитів в усній формі звертайтеся за адресою – м. Кропивницький, вул. Глинки, 2,   Центр обслуговування платників Кропивницької ОДПІ (вікно 11 та 2).

Письмовий Запит подається в довільній формі. Запит повинен містити прізвище, ім’я, по батькові (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку (якщо такий є); загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено Запит, якщо запитувачу це відомо; підпис і дату за умови подання письмового Запиту.

 

Кропивницька ОДПІ

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *