Міська рада Кропивницького внесла зміни до бюджету на 2017 рік: лікарні отримають «швидкі допомоги», а школи – обладнання для інклюзивних класів

 Сьогодні, 19 грудня, під час третього засідання десятої сесії міської ради Кропивницького депутати внесли зміни до міського бюджету на 2017 рік. Внесені зміни дозволять оперативно використати субвенцію з державного бюджету у сумі майже 8 мільйонів гривень на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку міста.

За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, 5,7 мільйонів гривень із такої субвенції міська влада планує використати на придбання спеціалізованого медичного автотранспорту, а саме: закупити два автомобілі швидкої медичної допомоги та один реанімобіль. Медичний транспорт буде передано на баланс центральній міської лікарні та лікарні швидкої медичної допомоги.

Крім того, у зв’язку зі зміною Кабінетом Міністрів порядку використання коштів за субвенцією, управлінням освіти міської ради було внесено пропозицію щодо внутрішнього перерозподілу бюджетних коштів.

    - На придбання спеціалізованого обладнання для осіб із особливими освітніми потребами у бюджет розвитку додано 774 тисячі гривень, - повідомила під час доповіді Любов Бочкова. - Ці кошти мають бути використані до кінця бюджетного року.
Джерело

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката