Понад 500 заходів проведено для попередження корупції в лавах фіскальних органів Кіровоградщини

 Протягом січня – листопада 2017 року проведено 510 профілактичних заходів (лекцій, виступів, бесід) в структурних підрозділах ГУ ДФС у Кіровоградській області щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності. Про це інформує відділ внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області.


Крім того, з початку цього року проведено 81 перевірку відносно посадових осіб податкової та митної служби області. За наслідками проведених службових розслідувань і перевірок внесено 20 подань про притягнення винних осіб до відповідальності, усунення причин та умов, що сприяли вчиненню порушень.
За матеріалами відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області складено 6 протоколів за скоєння правопорушень пов’язаних з корупцією. До правоохоронних органів направлено 16 матеріалів перевірок та зареєстровано 11 кримінальних проваджень у сфері службової діяльності.
За 11 місяців цього року отримано 28 відомостей про порушення митного законодавства, за результатами перевірок яких було розпочате кримінальне провадження та складено 5 протоколів.
 Крім того, за участю співробітників відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області викриваються факти порушень чинного законодавства суб’єктами господарювання. За результатами роботи у цьому напрямку з початку цього року до державного бюджету донараховано понад 0,8 млн грн – за порушення у податковій сфері та понад   1,6 млн грн –  у митній.
Нагадуємо телефон антикорупційного сервісу «Пульс» - 0 800-501-007. Лінія працює цілодобово.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката