На Кіровоградщині розмір середньомісячної номінальної заробітної плати штатних працівників складає 5547 грн.

За січень–серпень 2017р. розмір середньомісячної номінальної заробітної плати штатних працівників підприємств, установ, організацій (юридичних осіб та відокремлених підрозділів юридичних осіб) із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб становив 5547 грн., що на 46,7% вище ніж за січень–серпень 2016р.

 

Найбільш оплачуваними в економіці області у січні–серпні 2017р. були працівники фінансової та страхової діяльності, транспорту, добувної промисловості і розроблення кар’єрів, лісового господарства та лісозаготівлі, де заробітна плата у 1,3–2,1 раза перевищила середній показник по області.

Значно нижчою залишається заробітна плата працівників у поштовій та кур’єрській діяльності, сферах тимчасового розміщування й організації харчування, операцій з нерухомим майном, творчості, мистецтва та розваг, функціювання бібліотек, архівів, музеїв та інших закладів культури, будівництві, сферах адміністративного та допоміжного обслуговування, охорони здоров’я та надання соціальної допомоги, оптовій та роздрібній торгівлі; ремонті автотранспортних засобів і мотоциклів, сферах інформації та телекомунікацій, наукових досліджень та розробок, сільському господарстві, освіті. Співвідношення рівня оплати праці в зазначених видах діяльності до середнього по області становило 50,9–96,4%.

У січні–серпні 2017р. порівняно з січнем–серпнем 2016р. спостерігалося збільшення реальної заробітної плати на 26,3% (у січні–серпні 2016р. порівняно з січнем–серпнем 2015р. – на 7,3%).

Головне управління статистики у Кіровоградській області

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката