Кіровоградські дорожники готуються до погіршення погоди

 Зима наближається, тож  у дорожньому господарстві  Кіровоградщини активно триває підготовка до роботи в осінньо-зимовому періоді. За даними ДП «Кіровоградський облавтодор» у рамках підготовки до зими філії вже заготували 16,8 тисяч тон піску та 3,8 тисяч тон технічної солі, а це, відповідно, 40 та  60 відсотків від потреби.

    Окрім заготівлі посипних матеріалів, підготовка до роботи взимку включає в себе ще багато пунктів, - пояснює  начальник Служби автодоріг Вадим Коюденко на апаратній нараді голови Кіровоградської ОДА сьогодні, 25 вересня. – Так, готується 242 одиниці спеціальної техніки, у філіях виготовляють снігозатримуючі щити (заплановано 2200 погонних метрів встановити).

Крім того, для забезпечення проїзду протягом року ведуться ремонтні роботи, загальне виконання по яких складає близько 400 мільйонів гривень. Та через недостатнє фінансування саме на роботи з експлуатаційного утримання, не було змоги вчасно завершити аварійну ліквідацію ямковості, особливо на дорогах територіального значення.

 

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката