Різдвяні свята у Кропивницькому: патрульні знайшли 2 загублених дітей

У період різдвяних свят патрульні виявили 2 загублених дітей, зупинили 8 водіїв у стані сп’яніння, оформили 27 адмінматеріалів у сфері охорони громадського порядку
Загалом, різдвяні свята в Кропивницькому минули спокійно.
З 6 січня до 9 січня інспектори опрацювали 450 викликів, які надійшли на лінію 102. Запобігли 11 випадкам бійок, попередили 25 конфліктних ситуацій, виявили 8 водіїв, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Інспектори забезпечили охорону громадського порядку у місцях скупчення людей, оформили 27 адмінматеріалів у сфері охорони громадського порядку та публічної безпеки, виявили 2 загублених малолітніх дітей.

Зокрема, 7 січня, близько 12-ї години дня, патрульні отримали повідомлення про зниклого 8-річного хлопчика. Востаннє його бачили об 11-й годині, коли той сідав у тролейбус. Патрульні екіпажі оперативно обстежили всі зупинки громадського транспорту та виявили зниклу дитину на одній із зупинок, на вулиці Полтавській. Хлопчика було відразо передано батькам.

8 січня, близько 13-ї години, патрульні отримали повідомлення про зниклу 7-річну дівчинку, на території міської автостанції №2. До охоронців порядку звернувся її 63-річний дідусь, який розповів, що відволікся на декілька хвилин, аби купити в газетному кіоску журнал, а коли обернувся – дівчинки біля нього вже не було. Через 15 хвилин патрульні виявили маленьку біглянку на вулиці Соборній, біля одного з торговельних центрів. Дитину передали стурбованим родичам.

Патрульні нагадують, якщо Ваша дитина загубилася, не зволікайте – відразу телефонуйте 102 – поліцейські допоможуть її знайти.

Дякуємо всім, хто відповідально відсвяткував різдвяні свята!

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...