У Кропивницькому оголошено повторний конкурс на кращу пропозицію оновлення громадського простору площі Героїв Майдану

12 грудня виконавчий комітет міської ради Кропивницького підтримав проект рішення «Про організацію відкритого конкурсу на кращу пропозицію оновлення громадського простору площі Героїв Майдану з меморіалізацією подій Революції Гідності».

Це друга спроба провести конкурс проектів пам’ятного знака на честь Героїв Майдану: у першій жоден запропонований варіант не знайшов підтримки у професійного журі та у громадськості обласного центру.
Учасники конкурсу висловили побажання запровадити заохочувальні грошові винагороди, які б дали змогу відшкодувати вартість матеріалів, витрачених на макет та презентацію проекту. Тому у положенні про конкурс крім преміального фонду, який складає 70 тис. грн. (перша премія – 30 тис. грн., друга премія – 20 тис. грн., третя премія – 10 тис. грн.), було визначено ще й заохочувальний фонд у розмірі 10 тис. грн.

Члени виконкому одноголосно підтримали проект рішення, відповідно до якого конкурс буде оголошено 15 грудня. Термін подачі конкурсних проектів завершується о 9 годині 15 березня 2018 року, а оголошення результатів конкурсу заплановано на 15 квітня 2018 року.

Джерело

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...