У Кропивницькому нацгвардійців привітали з річницею створення військової частини

Сьогодні, 29 вересня, свою 51-у річницю від дня створення відзначає військова частина 3011 Національної гвардії України.
Від імені громади міста, депутатського корпусу, виконавчого комітету привітати нацгвардійців із річницею створення військової частини завітав заступник міського голови Олександр Грабенко. Участь у заходах взяв начальник поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко.

Олександр Грабенко також виконав приємну місію - вручив подяки міської ради та виконавчого комітету інструктору з водіння патрульного відділення взводу матеріально-технічного забезпечення старшині Федору Гуйвану, командиру стрілецької роти стрілецького батальйону лейтенанту Сергію Капатілову та командиру патрульної роти стрілецького батальйону капітану Владиславу Мільченку. З нагоди відзначення річниці від дня створення частини заступник міського голови передав для військової частини 3011 Національної гвардії України цінний подарунок — настінний годинник.

Головний поліцейський області від імені колег привітав військовослужбовців та подякував за спільну роботу щодо забезпечення публічного порядку і розкриття злочинів, службу на Сході країни.
«Історія вашого підрозділу перетнула рубіж у півстоліття. За цією датою життя людей, які присвятили себе відповідальній та непростій професії. Тож бажаю вам і надалі з честю виконувати покладені завдання та гідно служити своєму народу, дбаючи про його спокій і безпеку у рідному краї та захищаючи рубежі країни», - зазначив Сергій Григорович.

Із нагоди свята почесні гості вручили військовослужбовцям заохочення та нагороди.
Цього дня присутнім нацгвардійцям вручали подяки та подарунки. Загиблих у зоні АТО героїв вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки Павлу Сніцару, на честь якого названа вулиця, де розташована військова частина.

Джерело

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...