Оперативно реагуємо на потребу роботодавців у робочій силі

 Сьогодні  Благовіщенським районним центром зайнятості проведений міні-ярмарок вакансій на замовлення ПАТ виробниче підприємство «Укрзооветпромпостач». Керівник відділу по роботі з персоналом ПАТ ВП  «Укрзооветпромпостач» Ірина Підгорна, відкриваючи захід, повідомила, що в місті Благовіщенське відкрилася ветеринарна аптека.

Тому виникла потреба у доборі необхідних фахівців за професіями продавець, провізор та бухгалтер.
І. Підгорна також ознайомила безробітних з умовами праці на підприємстві, вимогами до майбутніх претендентів. Особливу увагу звернула на розмір заробітної плати та соціальні гарантії, які діють на підприємстві. Йшлося й про матеріальне заохочення працівників, котрі виконують або перевиконують план, зокрема, вони отримують додаткове нарахування до основної заробітної плати.
Під час ярмарку проводились індивідуальні співбесіди роботодавця з претендентами, в результаті яких три особи виявили бажання працевлаштуватися на цьому  підприємстві, їх запросили відвідати ветеринарну аптеку для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочому місці з метою вирішення питання подальшого працевлаштування.
Крім того, фахівці центру зайнятості ознайомили присутніх з послугами, що надає служба зайнятості безробітним та роботодавцям. Особливу увагу звернули на можливість проходження безробітними професійного навчання за сприяння служби зайнятості.

С. Крива, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Благовіщенського районного центру зайнятості

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...