Кіровоградська область: рятувальники продовжують надавати допомогу водіям

 9 січня о 08:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від водія вантажного автомобіля про те, що потрібна допомога по вилученню його транспортного засобу зі снігового замету в с. Куколівка Олександрійського району. Особовим складом  2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія вантажівку відбуксировано зі складної ділянки дороги.

Слідуючи до місця виклику, олександрійські рятувальники надали допомогу по буксируванню водіям ще двох вантажних автомобілів,  які самостійно не в змозі були виїхати зі снігових заметів.

Об 11:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те,  що по  вул. Поповича, 10,  у м. Кропивницький потрібна допомога по буксируванню  автомобіля  швидкої допомоги, який потрапив до снігового замету. До надання допомоги залучались рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Кропивницький.

О 12:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те,  що на дорозі, що з’єднує с. Піщаний Брід Добровеличківського району та смт Добровеличківка потрібна допомога водію  автомобіля  ВАЗ 2104, який не впорався з керуванням, з’їхав з автошляху та застряг у снігу. Рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка відбуксирували легковика на безпечну ділянку дороги.

 
Прес-служба У ДСНС в області

 

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...