У Кропивницькому відбувся “PROFIT DAY”

Не зважаючи на канікулярний період, у кропивницькому НВО №6 сьогодні велелюдно. Сьогодні тут - “PROFIT DAY”.
“PROFIT DAY” – визначна подія для тих, хто шукає можливості працевлаштування, хто в пошуках своєї майбутньої професії, хто бажає визначитися зі своєю роботою і така подія у Кропивницькому відбувається вперше, завдяки ініціативі педагогів і учнів НВО №6.

- День кар’єри організовується як з метою пошуку працівників компаніями, так і рекламування навчальних закладів і курсів, які готують молодих спеціалістів, - відзначила директор НВО №6 Надія Кравченко. – Тож у нас цікаво і старшокласникам і студентам вишів. Компанії Кропивницького мають добру нагоду знайти собі потрібних фахівців, а навчальні заклади – презентувати себе і запросити абітурієнтів.


В рамках ““PROFIT DAY” на його учасників очікує індивідуально – діагностичні тести з профорієнтації, співбесіди з роботодавцями, презентації начальних закладів, міні-семінар “Як успішно пройти співбесіду з роботодавцем”, майстер-класи, та зустріч з успішними людьми.
Успішні люди стали родзинкою сьогоднішнього заходу. Всі, хто прийшов цього дня до НВО №6 мали унікальну нагоду поспілкуватися і вивідати таємниці кар’єрного успіху таких відомих у Кропивницькому особистостей, як Народний депутат України Костянтин Яриніч, заступник генерального директора обласної державної телерадіокомпанії Олена Кваша, власник мережі кав’ярень “Дві кави” Віктор Душак та інших.

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...