Всіх випускників курсів підвищення кваліфікації було працевлаштовано

З метою своєчасної та якісної підготовки житлово-комунальних господарств усіх форм власності до стабільної роботи в осінньо-зимовий період, центрами зайнятості області на конкретні замовлення роботодавців підготовлено понад 500 осіб з числа безробітних.

Навчання здійснювалося шляхом організації курсів підвищення кваліфікації за професіями «оператор котельні» та «машиніст (кочегар) котельні» на базі обласного комунального навчально-курсового комбінату «Аграрник», навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області та Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Після завершення навчання всі слухачі працевлаштовані.
«В умовах використання сучасної опалювальної техніки зростають вимоги й до роботи працівників зазначених професій, що потребує постійного удосконалення та поглиблення знань з експлуатації котельних установок, контрольно-вимірювальних приладів, іншого обладнання. У свою чергу, роботодавці надають перевагу тим претендентам на роботу, які мають відповідну кваліфікацію та отримали допуск до виконання робіт з підвищеною небезпекою», - зауважила Вікторія Бернікова, начальник відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.
 Зі слів слухачів, програма зазначених курсів містить достатній  навчальний матеріал, що дає можливість підвищити кваліфікацію та на практиці перевірити набуті знання.
 Н. Костецька, провідний фахівець з питань зайнятості відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...