Патрульні виявили автомобіль преміум-класу з ознаками підробки документів

Інцидент стався на початку тижня. 10 жовтня патрульні зупинили автомобіль Volkswagen за порушення ПДР. На момент пригоди водій не мав при собі посвідчення водія. На порушника склали адмінматеріал за ст. 126-1 (Керування авто без відповідних документів) КУпАП.
Державний номерний знак автомобіля був закордонного походження, тож патрульні перевірили автомобіль по базі даних митної служби. Під час перевірки з’ясували, що іспанський номерний знак не відповідає тому, що зазначено в Держмитслужбі. 11 жовтня екіпажі отримали інформацію про орієнтування даного транспортного засобу. 12 жовтня, близько 15-ї години, Volkswagen був виявлений в обласному центрі на вулиці Короленка.

При перевірці документів інспектори помітили, що номерний знак, як і свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу мають явні ознаки підробки, - документ був роздрукований на звичайному принтері і містив неправдиві дані, а номерний знак нанесений на метал без спеціального рельєфу.

Спільно з працівниками митної служби патрульні зібрали доказові матеріали та передали слідчо-оперативній групі. За фактом підробки документів відкрито кримінальне провадження. Автомобіль доставлено на арештмайданчик.

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...