У Кропивницькому відкрили торгівельно-розважальний комплекс "DEPO’t center"

Сьогодні, 21 серпня 2016 року, в центрі Кропивницького відбулось відкриття нового торгівельно-розважального комплексу "DEPO’t center". Розташувавшись на загальній площі 9500 кв. м., центр зібрав чимало магазині всеукраїнських торгових мереж таких як "Фокстрот", "Простор", "Чудо острів", "Золотий вік", "Мульті-спорт", "Цифротех" та інші.

Не мало розташувалось у новому торговому центрі бутиків з європейським одягом та аксесуарами. На площі майже 1500 кв.м. розташувався дитячий розважальний центр "Ігро-бум". Тут на малечу чекають батути, лабіринт, ігрові автомати та інше.

До відкриття малечі запропонували майстер-класи та розваги з аніматорами. Жителі Кропивницького можуть насолоджуватись впродовж свята концертом, в рамках якого відбудется виступ відомого гурту "ТНМК". Також присутнім на відкритті торгового центру запропоновано взяти участь у лотереї з розіграшом цінних призів та подарунків.  Святковий настрій створює шоумен Андрій Бурим-бурим.

Торгівельно-розважального комплексу "DEPO’t center" надав робоче місце більш як 200 працівникам. Символічну стрічку при відкритті торгового центру біло надано розрізати директору департаменту економічного розвитку та торгівлі Кіровоградської обласної адміністрації  Ніні Рахубі та начальнику управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради Сергію Горбовському.

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката