У міській раді Кропивницького створили карту боротби зі стихійною торігвлею

Управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради впровадило постійний моніторинг точок стихійної торгівлі на вулицях Кропивницького.
Місця незаконної торгівлі позначаються на спеціально створеній карті. На ній відслідковується і динаміка наслідків боротьби з продавцями на асфальті.

Тут червоними позначками виділені  діючі точки стихійної торгівлі, білими - місця, де є загроза їх створення, про що сигналізують жителі мікрорайонів, а  синім – результат роботи спеціалістів,  ліквідовані “стихійки”. Як повідомив начальник управління Сергій Горбовський, в онлайн-версії карта буде оприлюднена на оновленому веб - сайті міської ради.
Детальніше про діяльність очолюваного ним виконавчого органу, у тому числі щодо протидії незаконній торгівлі алкогольними напоями, особливо у нічний час в магазинах обласного центру та під час масових заходів у громадських місцях, Сергій Горбовський пообіцяв  проінформувати під час однієї з чергових прес – конференцій у міській раді.

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката