Усі бюджети Кіровоградщини за січень-вересень цього року забезпечили перевиконання планових показників

Під час щотижневої апаратної наради голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка було розглянуто підсумки виконання бюджетів Кіровоградської області за січень-вересень 2016 року. Поінформувала із зазначеного питання заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації Анжела Анісімова.

Як наголосила посадовець, протягом звітного періоду в області досягнуто позитивних результатів щодо виконання дохідної частини місцевих бюджетів та забезпечено фінансування передбачених в місцевих бюджетах видатків. Так, за січень-вересень цього року надходження податків і зборів та інших платежів до загального і спеціального фондів місцевих бюджетів склали 2 мільярди 415 мільйонів 400 тисяч гривень, що становить близько 118 % до запланованого показника. Зокрема, до загального фонду надійшло 2 мільярда 197 мільйонів 400 тисяч гривень.
Анжела Анісімова також відзначила, що в липні-вересні цього року, уже з підтвердженням факту перевиконання бюджетів за перше півріччя, органи місцевого самоврядування розпочали процес внесення змін до бюджетів: збільшення доходів і, відповідно, збільшення видатків. Зокрема, за цей період на збільшення доходів і видатків залучено 413 мільйонів гривень додатково. На сьогодні цей процес внесення змін до місцевих бюджетів триває.
Усі зведені бюджети міст обласного значення, районів та об’єднаних територіальних громад, а також обласний бюджет, за словами заступника директора департаменту фінансів облдержадміністрації, забезпечили перевиконання планових показників. Найвищий рівень виконання за 9 місяців цього року (більш ніж на 150%) у Олександрівському та Олександрійському районах.
Аналізуючи виконання планових показників бюджетів за січень-вересень цього року у розрізі основних податків, посадовець зазначила, що по податку на доходи фізичних осіб план виконано на 112% (понад план надійшло 422,8 мільйона гривень), по місцевих податках і зборах – на 127% (приріст 144,9 мільйона гривень). Це найвагоміші податки, які становлять понад 80% місцевих бюджетів.

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката