Сергій Кузьменко: Держава не дозволить нікому займатися рейдерством

На цьому голова облдержадміністрації наголосив за результатами розгляду земельних питань під час сьогоднішньої апаратної наради.
Зокрема, очільник області нагадав, що питання рейдерських захоплень земель та майна агропідприємств, що мали місце останнім часом, було розглянуте під час засідання Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України.

– Президент наголосив, що держава не дозволить нікому займатися протизаконними діями, що спрямовані на привласнення чужого майна. У влади на сьогодні достатньо законних можливостей для того, щоб навести лад у цьому питанні, – наголосив посадовець.
Сергій Кузьменко позитивно оцінив рішення народних обранців, які підтримали зміни у законодавстві, завдяки яким у недобросовісних нотаріусів та реєстраторів відтепер не буде можливості вносити будь які зміни у правоустановчі документи без згоди власника підприємства. – На превеликий жаль, в області мали місце дві спроби рейдерських захоплень агропідприємств. Це стало можливим виключно з вини керівників цих агроформувань, які свого часу не спромоглися належним чином врегулювати земельні відносини з державою. Там де договори аренди на землю були оформленні в законний спосіб, рейдерство унеможливлено. Отже, питання земельних відносин підприємців та держави має вирішуватися виключно у рамках діючого законодавства, – наголосив Сергій Кузьменко.

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката