По матеріальну допомогу на лікування звертаються жителі області до Сергія Кузьменка

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко провів особистий прийом жителів Кіровоградщини. До очільника області з проханням посприяти у вирішенні їхніх проблем звернулися переважно кропивниччани, а також жителі Знам'янського і Маловисківського районів.
Питання, які хвилюють людей – досить різнопланові.

Зокрема, заявники з обласного центру попросили голову облдержадміністрації допомогти вирішити проблему взяття на баланс РЕМ ПАТ "Кіровоградобленерго" трансформаторної підстанції та лінії електропередач колишнього садового кооперативу "Перспективний", земельні ділянки якого передано під індивідуальне житлове будівництво і приватизовано. Житель Маловисківського району звернувся з проханнями посприяти у вирішенні проблеми незадовільного стану автодороги та перерахунку субсидії на тверде паливо і скраплений газ. Проте переважна більшість заявників просили надати матеріальну допомогу на лікування та оздоровлення.
Сергій Кузьменко вислухав проблеми усіх, хто завітав на прийом, пообіцяв особисто посприяти у вирішенні питань, обговорити їх з очільниками профільних організацій та установ. Голова облдержадміністрації також дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів, у компетенції яких вирішення тієї чи іншої проблеми. Кожному заявникові невдовзі буде надано відповідь у встановленій формі.

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката