Сергій Кузьменко: Влада на місцях має залишатися осторонь від політики

Очільник області зазначив, що цього тижня розпочинає роботу Верховна Рада України, а це означає активізацію політичних процесів у нашій державі.
На переконання посадовця, влада на місцях має залишатися осторонь від політики та зосереджувати свої зусилля на вирішенні першочергових питань, від яких залежить функціонування держави та життя людей. Зокрема, це стосується підвищення обороноздатності нашої країни.

– Впевнений, що на території нашої області також буде реалізована низка проектів, спрямованих на доукомплектування і технічне оснащення підрозділів Збройних Сил України, що дислокуються на Кіровоградщині, а також на те, щоб наші військовослужбовці почувалися соціально захищеними, – підкреслив очільник області.
Окрім того, Сергій Кузьменко зробив наголос на необхідності подбати про те, щоб діти, особливо ті, які проживають у сільській місцевості, мали можливість отримувати якісну освіту. – Це одне з першочергових завдань для місцевої влади і відповідальність за те, щоб наші діти по завершенні навчання були справді конкурентноздатними за рівнем підготовки та отриманих ними знань, – наголосив голова облдержадміністрації.

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката