У Кропивницькому відбудеться Фестиваль молодіжної книги «ReaderLand – читай креативно»

З 28 вересня  по 4 жовтня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує:

Книжкові виставки:

 28 вересня виконується 99 років з дня народження видатного педагога-земляка, мудрого учителя Василя Олександровича Сухомлинського. В його палкому серці жила велика доброта та любов до всього світу. Він не лише навчав, а й прищеплював кожній дитині найкращі людські якості, виховував доброту, чуйність, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей і до рідної землі.

До чергової річниці від дня народження В. Сухомлинського в бібліотеці будуть оформлені книжкові виставки та проведено ряд заходів:

З 26 вересня – «Випереджаючи час: В. Сухомлинський» - книжкова виставка (відділ абонементу);

з 28 вересня – «Наш сучасник, наша історія, наше майбутнє» – віртуальна виставка (Відділи: БіП та краєзнавства).

25 вересня о 13.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть слайд-бесіду «В. Сухомлинський: серце віддам дітям».

25 вересня о 14.00 працівники відділу абонементу проведуть виховну годину «Людина починається з добра».

З 1 жовтня працівники відділу абонементу представлять книжкову виставку «Золота осінь життя», присвячену  Міжнародному дню людей похилого віку. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.    

27 вересня з 10.00 до 15.00 відбудеться ІХ- й Фестиваль молодіжної книги на вулиці Дворцовій «ReaderLand – читай креативно». Фестиваль проводитиметься з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек на центральній вулиці міста - Дворцовій, у форматі масштабної вуличної акції. В програмі святкування – стендові презентації партнерів фестивалю, творчі майстерні, тестування; літературні воркшопи, автограф-сесії від кропивницьких письменників; патріотичні акції, проведення квестів, флешмобів, конкурсів та вікторин; виступи музичних, спортивних, театральних колективів. Запрошуємо усіх бажаючих. Вхід вільний.

 29 вересня запрошуємо на День відкритих дверей! Усі, хто ще не відвідав нашу книгозбірню - приходьте на екскурсії та огляди книжкових виставок. Запис до бібліотеки цього дня абсолютно безкоштовний!

 Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.

Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката