З 19 по 25 грудня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Книжкові виставки:
З 19 грудня  у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Часів минулих таємниці».  Література представлена на виставці розповість користувачам про загадкові історичні події та долі цікавих людей.
З 22 грудня працівники відділу сприяння технічній творчості молоді презентуватимуть книжкову виставку «Зимові фантазії».

На виставці будуть представлені книги та журнали присвячені різноманітним напрямкам  декоративно-ужиткового мистецтва. Саме на новорічні свята ви зможете створити затишок та красу зробленими власноруч шедеврами за допомогою даної літератури.
Масові заходи:
 19 грудня о 13.15 працівники відділу мистецтв проведуть слайд-подорож «Італія туристична». Італія – країна, в якій поєднується краса природи, доброзичливість народу і дивовижна архітектура стародавньої культури. Відпочинок в Італії підійде навіть для найвибагливіших туристів. Хто був тут хоч раз, той неодмінно захоче сюди повернутися. Тож відвідувачі заходу поринуть у віртуальну подорож цією фантастичною країною;
 20 грудня о 13.15 працівники відділу мистецтв проведуть бібліомандрівку «Найбільші бібліотеки Європи». Бібліотека — це не просто споруда, це місце із особливою атмосферою та архітектурою. З давніх давен не просто так у одній будівлі збирали книги, таким чином намагались зібрати всю світову мудрість в одному місці. Не дивлячись на шалену популярніть Інтернету, бібліотеки не зникають, адже вони мають особливе значення і ніколи не зможуть бути заміненими чимось іншим. Учасники заходу дізнаються про найвідоміші великі книгосховища Європи, розкішні інтер’єри та мільйонні колекції книг.
до 25 грудня в бібліотеці триває благодійна акція зі збору необхідних речей для воїнів, що знаходяться в зоні АТО «Привітаймо воїнів разом!». Ми збираємо: теплі речі, солодощі, домашню консервацію, каву, чай. У відділі мистецтв протягом акції працює благодійна виставка-розпродаж, кошти від продажу поробок будуть використані на потреби бійців, що знаходяться в зоні АТО.
21 грудня о 17.00, в рамках бібліопроекту «Креативна середа», спільно з Кропивницьким кошем УДЮТ «Січ» буде проведено благодійний концерт на підтримку воїнів АТО «Музичний оберіг – захисникам!». Під час концерту лунатимуть пісні талановитої молоді Кіровоградщини. Також на учасників концерту чекатимуть  благодійна виставка-розпродаж, патріотичні майстер-класи та смачне чаювання. Усі зібрані кошти будуть передані на потреби військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО представникам громадської ініціативи «Армія SOS».
 Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.
тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності;
0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності
           Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.






Додати коментар



Оновити

Поділитися статтею в соц. мережі

Loading...

Оперативні новини з усієї Украіни.
Фільми в кінотеатрах на KINOafisha.ua (все про кіно та продаж квитків).
Відео новини на PLAY.ukr.net
Детальна погода в Україні на сайті Sinoptik.ua

Новости от KINOafisha и TVgid
Загрузка...
Загрузка...
Новые фильмы кинопроката