Нацполіція Кіровоградщини отримала 11 нових автомобілів

 
Два позашляховика “Renault Duster”, вісім автомобілів “Skoda” та спецавтомобіль для перевезення затриманих та арештованих осіб “Ford Transit” отримали територіальні підрозділи Нацполіції. Таке технічне підкріплення надійшло поліцейським Кіровоградщини від керівництва Національної поліції України.
Із оновленням технічного парку поліцейських привітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та міський голова Кропивницького Андрій Райкович.
Голова облдержадміністрації підкреслив, що Уряд і Президент зробили багато для того, щоб українська армія була укомплектована і мала відповідне фінансування. “Така ж робота зроблена і по відношенню до Національної гвардії. Приємно, що Національна поліція також отримує значну матеріальну і технічну підтримку. Це доводить те, що держава здатна захистити кожного українця і забезпечувати спокій в суспільстві,” – наголосив керівник області.
Під час виступу Сергій Кузьменко окремо сказав і про День добровольця України, свято, яке ось уже два роки відзначається 14 березня. “У нас є гарна нагода привітати всіх, хто чотири роки тому прийняв важливе рішення - першим стати на захист нашої держави, формуючи Національну поліцію, Збройні сили, Національну гвардію”, - зазначив Сергій Кузьменко.
За сумлінне виконання службових обов’язків кращим поліцейським вручили обласні, міські та відомчі відзнаки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *