Укропівці Кіровоградщини зустрілися з учасником президентських праймеріз Олександром Шевченком

Минулого тижня на курорті «Буковель» учасник президентських праймеріз партії Олександр Шевченко презентував свою програму «Країна гідності і правди» укропівцям та активним громадянам Кіровоградщини.

«Моя програма, в яку я вірю і яку пропоную партійцям та державі. Для цього, нам потрібно спочатку відправити на «політичну пенсію» абсолютну більшість старих політиків, «людей системи», які мислять принципами кругової поруки, які були останні 20 років то при владі, то в опозиції, й несуть колективну відповідальність за нинішній стан України. У владу повинні прийти нові люди. Молоді не за віком, а за світоглядом, здатні здійснити прорив у майбутнє», - зазначив укропівець Олександр Шевченко.

Під час зустрічі укропівці спільно обговорили майбутню стратегію розвитку України, політичну і економічну ситуацію в державі та способи виходу з існуючою кризи.

«Наразі Буковель – це перлина України, яку зумів створити Олександр Шевченко – народний депутат, наш однопартієць. Людина, яка варта поваги, підтримки і визнання, бо перетворити депресивний регіон в найкращий курорт, змусити людей лишитися працювати в Україні і встановити гідні заробітні плати. Ми підтримуємо Олександра Шевченка, бо віримо, що Україна стане сильною та самодостатньою із ним», - заначив очільник Кіровоградської обласної організації УКРОПу  Михайло Бєжан.

За переконанням Олександра Шевченка, саме майбутній президент має забезпечити громадянам гідне життя. Йдеться передусім про достойну заробітну платню, належне соціальне забезпечення, гарантовані пенсійні виплати, право вкладати власні кошти у різні пенсійні фонди і можливість їздити якісними дорогами.

Нагадаємо, про початок президентських праймеріз в УКРОПі оголосили на з’їзді партії, 3 березня. Претенденти на посаду глави держави подали відповідні заяви до секретаріату політсили. Єдиного кандидата в президенти від УКРОПу висунуть наприкінці року під час чергового з’їзду партії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *