На Кіровоградщині безробітних запрошували до команди великого швейного підприємства

 Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Це один з найдієвіших способів надання роботодавцю допомоги у підборі необхідних працівників, а громадянам – підходящої роботи.

Цього разу Благовіщенською районною філією обласного центру зайнятості організовано зустріч безробітних з представниками ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є».

Під час заходу керівник ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є» Інна Чижик розповіла про діяльність підприємства, специфіку та особливості роботи підприємства, характер та умови праці, розмір заробітної плати, соціальні гарантії та вимоги, які ставляться перед кандидатами. Крім того, ознайомлено з найближчими виробничими планами.

«Керівництво підприємства у вересні цього року планує відкрити на базі Благовіщенського професійного ліцею своє відділення, зокрема цех по пошиттю одягу. У зв’язку з цим потрібні будуть працівники за такими професіями, як «швачка», «прасувальник» та «майстер дільниці», – повідомила І. Чижик.

Такі заходи є дуже корисними, адже безпосереднє спілкування з роботодавцями й отримання достовірної інформації дає змогу безробітним одразу домовитися про працевлаштування. Саме цим і скористалися учасники заходу під час активного діалогу з представником ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є». Шукачі роботи отримали змістовні відповіді на всі питання, які їх найбільше цікавили.

За результатами заходу, близько 10 осіб виявили бажання працювати за запропонованими професіями. З кожним безробітним, хто зацікавився пропозицією роботодавця, було проведено індивідуальну співбесіду, під час якої мали можливість вирішити питання подальшого працевлаштування.

Крім того, 6 осіб, які були присутні на заході, виявили бажання більш детально ознайомитись з умовами та характером роботи, а також заповнили анкети та передали їх до відділу по роботі з персоналом підприємства.

 

Таміла Кравець, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *