Головний поліцейський Кіровоградщини анонсував проведення обласного Чемпіонат із пауерліфтингу (жиму лежачи) серед працівників силових відомств

Головний поліцейський області Сергій Кондрашенко на своїй сторінці у Facebook анонсував проведення обласного Чемпіонат із пауерліфтингу (жиму лежачи) серед працівників силових відомств. Такий захід було проведено минулого року в Кіровоградській області вперше та привернув увагу громадськості та ЗМІ. До запланованої дати проведення змагань залишилось менше 3 місяців, тож бажаючим взяти участь у заході Сергій Кондрашенко порадив тренуватись активніше:

“Минулого року поліцією Кіровоградщини було започатковано та проведено перший обласний Чемпіонат із пауерліфтингу (жиму лежачи) серед працівників силових відомств.
Для всіх шанувальників спорту цей захід, без перебільшення, став справжнім святом.
Нас приємно здивував і порадував високий рівень підготовки учасників, їх наполегливість, спортивний азарт та прагнення до перемоги.
Упевнений – хороші починання повинні мати своє продовження!
Тому раджу спортсменам тренуватися активніше, адже до старту Чемпіонату сезону 2018 року лишилося не так багато часу. Тож уперед - до нових перемог!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *