Проведено незвичний майстер-клас для мешканців соціального центру матері і дитини

“Кавові сердечки для найдорожчих”: працівники відділу зв’язків з громадськістю УПП в Кіровоградській області разом з фахівцем-декоратором провели незвичний майстер-клас для мешканців соціального центру матері і дитини

Напередодні свята усіх люблячих сердець, Дня Святого Валентина, інспектори патрульної поліції Кіровоградської області вирішили завітати до Соціального центру матері і дитини, аби дещо розрадити та подарувати частинку тепла тим, хто цього потребує.

Підтримала ідею патрульних створити свято для матерів, що наразі опинилися в складних життєвих умовах, і талановита та креативна майстриня Варвара Діордієва.
Разом з охоронцями порядку вона провела для жінок спеціальний майстер-клас з виготовлення кавових прикрас у вигляді серця.

- За освітою я – юрист, - говорить Варвара Діордієва. Займатися декоративно-ужитковим мистецтвом почала саме тоді, коли перебувала у декретній відпустці. Від тоді моє захоплення стало моєю основною роботою, яке приносить мені неабияке задоволення. Сподіваюся, що цей майстер-клас стане у нагоді молодим матерям, адже такі прикраси можна не лише дарувати рідним і близьким, а й виготовляти їх на продаж, отримуючи за свою роботу додатковий заробіток.

У ході зустрічі мешканки соціального центру отримали від організаторів заходу урок фінансової грамотності.

Для учасників – дві години такого продуктивного спілкування промайнули непомітно. Враження у всіх були позитивні, а настрій – чудовий.

«Приємно, що для цих жінок охоронці порядку вже стали найближчими друзями. Ми й самі з нетерпінням чекаємо з ними зустрічі, вигадуємо цікаві заходи, які б могли їх хоч трохи розрадити, адже більшість з них потребує елементарної уваги і співчуття», запевняє інспектор по зв’язкам з громадськістю УПП в області Оксана Білоброва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *