Рятувальники області звертаються до мешканців Кіровоградщини із попередженням

Управління ДСНС України в області звертається до мешканців Кіровоградщини із попередженням про те, що у зв’язку зі значним погіршенням погодних умов 18-19 березня у вигляді сильних снігопадів, хуртовин, зниження температури повітря, посилення вітру, варто дотримуватись правил безпеки життєдіяльності.
Не виїжджайте без потреби на транспортних засобах, одягайте теплий одяг та зручне взуття. Скоротіть до мінімуму перебування на холоді, уникайте переохолодження. Обов’язково потурбуйтесь про літніх родичів та дітей. На вулиці рухайтесь обережно, щоб не посковзнутись та не травмуватись. Будьте уважними – обходьте місця можливого зсуву снігу та падіння бурульок з дахів будівель.
Зважайте, що й погожого дня автотранспорт є об’єктом підвищеної небезпеки, а в умовах негоди ймовірність потрапити в дорожньо-транспортну пригоду зростає у рази.
Під час користування електрообігрівачами, печами, камінами, грубами, газовим опаленням пам’ятайте, що головне – це безпека. Не забувайте перевіряти систему вентиляції.
Бережіть себе та своїх близьких. У разі виникнення надзвичайних подій телефонуйте за номером «101».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *