У Долинській відкрили сучасні футбольне та волейбольні майданчики

 
Майданчики були збудовані на території “Стадіону “Колос”. Футбольний був зведений у рамках програми будівництва міні-полів зі штучним покриттям. “Це вже десятий майданчик, відкритий на Кіровоградщині відповідно до державної програми”, - відзначив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час урочистого відкриття нових спортивних об”єктів. Він також наголосив, що “восени ми плануємо відкрити ще десять таких футбольних міні-полів на Кіровоградщині, отримавши кошти державного бюджету 2018 року, щоб діти мали гарні умови для занять улюбленим видом спорту”.
Голова обласної державної адміністрації привітав усіх, хто завітав та урочисте відкриття, відзначивши, що відкриття таких сучасних спортивних споруд є непересічною подією для юних любителів футболу та волейболу у Долинській. Сергій Кузьменко вручив директору місцевої дитячо-юнацької спортивної школи Руслану Бондюку, а також тренеру-викладачу по волейболу дитячо-юнацької спортивної школи Володимиру Ковальчуку і головному спеціалісту “Стадіона “Колос” Володимиру Шеремету подяки обласної державної адміністрації за внесок у фізкультурно-оздоровчу та спортивно-масову роботу.
Приємною подією стало вручення дипломів та кубків Асоціації дитячого волейболу України вихованцям відділення волейболу дитячо-юнацької спортивної школи за зайняте п’яте місце у Чемпіонаті України з волейболу “Дитяча ліга” серед юнаків 2005 року народження і молодших сезону 2017-2018 років.
Волейбольний майданчик був реконструйований протягом червня-липня у рамках районної соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки. Вартість робіт склала 300,0 тис. грн. Футбольне поле було зведене будівельниками підрядної фірми “Міленіум-спорт ЛТД”. Кошторис будівництва футбольного поля склав 1499,0 тис. грн. з яких по 50% було профінансовано із державного та районного бюджету.
Після урочистого відкриття шанувальники спорту завітали на “Стадіон “Колос”, де відбувся товариський футбольний матч між командами ветеранів СК “Долинська” та ПФК “Олександрія”.
На щойно відкритих спортивних майданчиках пройшли товариські зустрічі з футболу та волейболу серед вихованців Долинської дитячої-юнацької спортивної школи молодшої вікової групи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *