У Кропивницькому виник конфлікт патрульних поліцейських із тренером місцевої футбольної команди

Робота патрульних завжди пов’язана із спілкуванням з громадянами у різних життєвих ситуаціях: порушення ПДР, побутові конфлікти, крадіжки, хуліганство тощо.

І це нормально, коли у людей виникають питання про правомірність їх дій. Адже, щоб їх оцінити, треба знати цілий перелік кодексів, законів та інших нормативних документів.

Сьогодні розглянемо правомірність дій патрульних, які мали конфлікт із тренером місцевої футбольної команди. Міфи вже ширяться у інтернет-мережі.

Отже, 17 липня близько 23-ї години патрульні виявили порушення ПДР водієм автобуса, який здійснював перевезення футболістів.

Водій зупинився навпроти в’їзду до прилеглої території та не працювали габаритні вогні у темну пору доби.
Патрульні повідомили йому про склад правопорушення, проте із винесеними постановами він не погодився. Водію пояснили, що в такому випадку йому не нададуть копію матеріалів на місці, а отримає їх поштою.

Потім порушник намагався завадити руху службового авто. Інспектори попередили водія про негайне припинення правопорушення і вийшли з авто, не розпочинаючи рух.

В цей час в розмову втрутився інший громадянин. Як з’ясувалось потім, тренер даної команди. Чоловік висловлювався грубою нецензурною лайкою в громадському місці, що заборонено Законом. На неодноразові попередження патрульних не реагував, тому його затримали та доставили до Кропивницького відділу поліції для складання адмінматеріалів. Після цього особа вийшла з відділу і пішла у невідомому напрямку.

Патрульна поліція цілодобово, щоденно турбується про спокій та безпеку громадян! Перед законом усі рівні, тому і відповідальність для усіх однакова!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *